Огляд нових моделей медіаплеєрів Geotex!

Зустрічайте дві нові моделі медіаплеєрів компанії Geotex: GTX-98Q 2/16Gb та GTX-98Q 2/16Gb Голос. Смарт приставки оптимізовані для українського споживача та призначені для розважальних потреб та перегляду мультимедійного контенту. Обидві моделі мають однакові технічні характеристики, але мають відмінну комплектацію, що робить їх унікальними і відповідними різним потребам користувачів.

Geotex GTX-98Q – це медіаплеєр, який пропонує багатий функціонал та потужні характеристики для комфортного перегляду різного відео- та аудіоконтенту.

Операційна система заснована на популярній платформі Android 11, що забезпечує широкий вибір програм та доступ до безлічі онлайн-сервісів. Процесор Amlogic S905W2 з чотириядерним Cortex-A53 до 1.8 ГГц та графічним процесором Mali-G31 забезпечують швидке та плавне виконання завдань та графічних операцій.

Бажаєте побачити все по-справжньому яскраво та чітко? Підтримка надвисокої роздільної здатності 4K, завдяки наявності функції HDR10+, що передає ширший спектр кольорів навіть в динамічних сценах, дозволить вивести якість відео на новий рівень. Тому з GTX-98Q ви зможете повною мірою оцінити всі можливості свого 4К-екрана.

Приставка Geotex GTX-98Q  дуже компактна, має розмір 77 х 77 х 16 мм. При цьому вона оснащена всіма необхідними портами, включаючи HDMI, USB 2.0 – 2 шт., Ethernet та SD-карту, що дозволяє підключати різні зовнішні пристрої та розширювати її функціональність.

Пристрій має інтуїтивно зрозуміле графічне меню українською мовою, вигляд якого ви можете підлаштовувати на свій смак: змінюйте іконки, створюйте необхідні папки і переміщуйте їх на робочому столі. Ми намагалися зробити максимально зручний інтерфейс, додатково ви можете змінювати порядок іконок, їх розмір та колір, змінювати фото шпалер робочого столу та багато іншого.

Відмінністю приставок є пульт дистанційного керування Geotex GTX G10S Pro у GTX-98Q 2/16Gb Голос та пульт RCU GTX-98Q у GTX-98Q 2/16Gb. Останній має розмір 140х39мм і оснащений він лише 14 клавішами.

Однією з головних особливостей пульта Geotex GTX G10S Pro є бездротове підключення за допомогою WiFi, що дозволяє керувати медіаплеєром без прямої видимості на пристрій і з будь-якої точки кімнати. Пульт також оснащений вбудованим мікрофоном, який дозволяє використовувати голосові команди для керування пристроєм в усіх додатках які підтримують це налаштування (YouTube, браузер, онлайн кінотеатри та багато іншого).
Спробуйте запитати, наприклад, погоду на завтра😉

Тож можемо зробити висновок, що компактна та портативна приставка Geotex GTX-98Q зробить ваш телевізор або монітор розумнішим та функціональнішим. А вибір між двома варіантами пультів залежить від ваших переваг та потреб у функціях ПДК. У будь-якому випадку, Geotex надає надійне сервісне обслуговування та гарантію, щоб забезпечити задоволення та впевненість у використанні своїх продуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *